• English flag
  • German flag
  • Spanish flag
  • Italian flag
Parodontoza
Implanturi dentare

IMPLANTURI

Experienta vasta in tratamenul implantologic - peste 3000 implanturi inserate garantate 8 ani.
> implanturi dentare
Cabinet stomatologic copii

STOMATOLOGIE COPII

La clinica German Dentist copiii NU simt durerea
> stomatologie copii
Estetica dentara

ESTETICA DENTARA

Ne pasa. De aceea avem grija de zambetul dvs. Un zambet frumos-cea mai buna carte de vizita.
> estetica dentara

NEWSLETTER

   Doriti sa primiti stiri lunare despre ultimele noastre oferte si servicii stomatologice


PROGRAMARE

   Echipa noastra este pregatita sa va faca o programare in orice clipa.

PROGRAMEAZA-MA
Cabinet DOROBANTI: +4021.2318856, UNIRII: +4021.3200151, URGENTE (NON-STOP) 0728DURERE

Get Adobe Flash player

 

Bruxismul - solutii  inovative 

 Bruxismul reprezinta o conditie medicala care afecteaza aproximativ 10% din populatia globului*, caracterizata in sens larg prin scrasnirea dintilor si inclestarea maxilarului in timp aceasta afectiune duce la probleme dentare grave.. Stomatologii nostri specializati in cosmetica dentara vor stabili care tratament unic sau care combinatie de tratamente este adecvat pentru dumneavoastra.

In cazul in care stresul este cauza cea mai importanta a bruxismului, este nevoie ca pacientii sa gaseasca metode de relaxare. Persoanele pentru care este dificil sa gestioneze stresul, pot avea nevoie de ajutor specializat sau stomatologii nostri le pot prescrie un relaxant muscular pentru a-si relaxa musculatura mandibulara.

 In multe cazuri putem prescrie gutiere nocturne, care impiedica manifestarea simptomelor bruxismului in timpul somnului. Pentru a ameliora durerile musculare, poate fi necesara terapia fizica. Obiectivul terapiei este sa determine bruxomanul sa isi schimbe comportamentul invatand modalitate adecvata de relaxare a limbii, dintilor si buzelor. Atunci cand anumite persoane devin constienti de problema, simplul sfat de a-si relaxa limba in sus, cu arcadele dentare separate si buzele inchise, poate fi suficient pentru a-i determina sa-si schimbe comportamentul, eliminand astfel disconfortul.

Stomatologul poate realiza un dispozitiv bucal non-invaziv, cum ar fi gutiera nocturna, care este menita sa absoarba forta muscaturii care cauzeaza leziuni si dureri, precum si sa ajute la schimbarea comportamentului pacientului.

Sursa www.dentist.ro